Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους: Ποια δήλωσε «πιστεύω ότι είμαι υπέροχη» - iefimerida.gr

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους: Ποια δήλωσε «πιστεύω ότι είμαι υπέροχη»

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους: Ποια δήλωσε «πιστεύω ότι είμαι υπέροχη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότερες σταρ όταν μιλούν για τον εαυτό τους κρατούν ένα χαμηλό προφίλ, τονίζοντας ότι ακόμα κι αν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, έχουν κι αυτές ανασφάλειες όπως όλες οι γυναίκες. Υπάρχει όμως μια φωτεινή εξαίρεση που δηλώνει απλά τέλεια.

Σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού ΟΚ!, η Σάρον Στόουν δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν όμορφη. Πάντα πίστευα ότι δείχνω χάλια. Τώρα όμως πιστεύω ότι είμαι υπέροχη. Παλιά, μου έπαιρνε ώρες για να ετοιμαστώ και να βγω από το σπίτι. Τώρα μέσα σε σαράντα δευτερόλεπτα είμαι έτοιμη και νιώθω ότι δείχνω τέλεια».

Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους: Ποια δήλωσε «πιστεύω ότι είμαι υπέροχη» | iefimerida.gr 0

Και συνέχισε την ωδή στον εαυτό της λέγοντας: «Είμαι αστεία, είμαι έξυπνη, φοράω τα καλύτερα ρούχα και ακόμα και αν ένα 20χρονο καλοντυμένο κορίτσι είναι δίπλα μου, το μόνο που λέω είναι 'ξέχασε την. Εδώ είμαι μόνο εγώ'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ