Ανοδος για μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς μετά το deal με την Αγροτική - iefimerida.gr

Ανοδος για μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς μετά το deal με την Αγροτική

Ανοδος για μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς μετά το deal με την Αγροτική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς και η Αγροτική Τράπεζα θα λειτουργεί ως μία τράπεζα, μετά την επισημοποίηση της απορρόφησης της «καλής» ΑΤΕ, αλλά και χωρίς να αλλάζει τίποτα για τους πελάτες της ΑΤΕ, οι οποίοι θα πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους, όπως έκαναν μέχρι την Παρασκευή.

Ήδη η αγορά δέχθηκε με ικανοποίηση το συγκεκριμένο γάμο, αφού στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου στην Αθήνα η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς βρέθηκε στο +17,19%.

Παράλληλα το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Αγροτικής Τράπεζα από σήμερα, 30 Ιουλίου 2012, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος να ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας της ΑΤΕ, τη θέση της σε ειδική εκκαθάριση και τον διορισμό ειδικού εκκαθαριστή.

Αναστέλλεται ακόμη και η διαπραγμάτευση όλων των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο της ΑΤΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ