Ο Πάτινσον δεν έχει κανέναν να του μιλήσει-Παίζει όλη μέρα video game - iefimerida.gr

Ο Πάτινσον δεν έχει κανέναν να του μιλήσει-Παίζει όλη μέρα video game

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 6 εκ. δολαρίων έπαυλη των Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ στο Los Feliz είναι πλέον άδεια, αφού μετακόμισαν και οι δυο. Δεν μιλάνε μεταξύ τους, παρά μόνο στέλνουν οργισμένα SMS. Αλλά τον Νοέμβριο, στην πρεμιέρα του τελευταίου Twilight, θα πρέπει να σταθούν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Την ίδια ώρα που τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει τα φορτηγά μετακόμισης να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι που μέχρι πρότινος στέγαζε τον ερωτά τους, με φόντο την διάσημη επιγραφή του Χόλιγουντ, ο Ρόμπερτ Πάτινσον περνάει τις μέρες του -σύμφωνα με την Sun- παίζοντας video games. Και τις νύχτες του ψάχνοντας να βρει κάποιον για να του μιλήσει.

«Βγήκε για ποτό με κάποια που έμενε στο ξενοδοχείο του και της είπε ότι ήταν 'γελοίο' που δεν είχε κανέναν στον οποίο θα μπορούσε να μιλήσει. Καθώς επίσης ότι περνάει τις μέρες του παίζοντας video games».

Η αλήθεια είναι ότι η αποκάλυψη της σχέσης της Κρίστεν Στιούαρτ με τον 41χρονο σκηνοθέτη της -και μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν της κάνει ο Ρόμπερτ επίσημη πρόταση γάμου- φαίνεται να έχει κάνει μεγάλη ζημιά στον παραδοσιακά κλειστοφοβικό Βρεταννό σταρ.

Ενώ, σύμφωνα με το radar, θέλει να βρεθεί από κοντά με τον 'αντίζηλό' του προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη. Και, κυρίως, από ποτέ. Αφού σύμφωνα με τον αδελφό της συζύγου του σκηνοθέτη, το ειδύλλιο έχει ζωή αρκετούς μήνες.

Αυτή την στιγμή οι δυο πρώην εραστές δεν μιλάνε μεταξύ τους. Απλά ανταλλάσσουν οργισμένα SMS με τον Ρόμπερτ -δικαίως- να κατηγορεί την Κρίστεν ότι και του είπε και συνεχίζει να του λέει ψέματα και πως τον έχει ξεφτιλίσει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους θα βρεθούν πάλι μαζί τον Νοέμβριο, για τις ανάγκες προώθησης της τελευταίας ταινίας της σειράς Twilight.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ