Πως είναι σήμερα η καυτή Daisy Duke [εικόνες] - iefimerida.gr

Πως είναι σήμερα η καυτή Daisy Duke [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις δεκαετίες μετά την εποχή που κορίτσια σε όλο τον πλανήτη έκοβαν τα τζιν τους για να της μοιάσουν, η -58αρα πλέον- Κάθριν Μπαχ απολαμβάνει τον ήλιο στην Χαβάη μαζί με τις δυο της κόρες.

«Έχω βάλει ορισμένα κιλάκια», είπε πρόσφατα η πάλαι ποτέ Daisy Duke στο περιοδικό People.

Πως είναι σήμερα η καυτή Daisy Duke [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκεί όπου μίλησε για τον αγώνα της εναντίον της εμμονής του Χόλιγουντ με το να είναι οι σταρ του αδύνατες στα όρια της ανορεξίας «Δεν ήμουν αδύνατη λόγω δίαιτας. Ήμουν αδύνατη γιατί ήμουν αθλήτρια. Γιατί περνούσα τουλάχιστον τρεις ώρες καθημερινά χορεύοντας, κάνοντας πεζοπορία ή κολυμπώντας».

Πως είναι σήμερα η καυτή Daisy Duke [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κάθριν και της οικογένειάς της μετά την ξαφνική αυτοκτονία του -επί 19 χρόνια- συζύγου της, Πίτερ Λόπεζ, δυο χρόνια πριν.

Πως είναι σήμερα η καυτή Daisy Duke [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ένα γεγονός που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει, όπως φαίνεται από την δήλωση της «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι ως οικογένεια και εκείνος ήταν πολύ περήφανος για τα κορίτσια του».

Πως είναι σήμερα η καυτή Daisy Duke [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ