Πως σχολίασε την Τελετή Έναρξης του Λονδίνου ο Δημήτρης Παπαϊωάννου - iefimerida.gr

Πως σχολίασε την Τελετή Έναρξης του Λονδίνου ο Δημήτρης Παπαϊωάννου

Πως σχολίασε την Τελετή Έναρξης του Λονδίνου ο Δημήτρης Παπαϊωάννου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τελετή Έναρξης της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο δίχασε το ελληνικό κοινό ως προς την αισθητική της, Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την τελετή ήταν και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο οποίος προτίμησε να μιλήσει μέσα από τις εικόνες.

Όση ώρα η κρατική τηλεόραση μετέδιδε την Τελετή Έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων,
ο Δημήτρης Παπαϊωάννου κοινοποιούσε φωτογραφικό καθώς και οπτικοακουστικό υλικό για το πώς εκείνος έδειξε σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές το Ολυμπιακό ιδεώδες, την ελληνική ομορφιά, την ατομικότητα, την αγάπη, τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, την ελευθερία έκφρασης ιδεών και τη δημοκρατία.

Πιο χαρακτηριστικά σημεία ήταν όταν κοινοποίησε μια φωτογραφία από τις Καρυάτιδες και την ελληνιστική περίοδο της «Κλεψύδρας» και σχολίασε «we stood for beauty» (εμείς σταθήκαμε στην ομορφιά). Λίγο πιο πριν είχε κοινοποιήσει και μια φωτογραφία από το ζευγάρι που κυλιόταν στα νερά του Σταδίου υπό το βλέμμα του φτερωτού Έρωτα σχολιάζοντας «we stood for love» (εμείς σταθήκαμε στον έρωτα).

Ο γνωστός σκηνοθέτης και χορογράφος δεν έκανε κανένα σχόλιο στο Facebook σε ό,τι αφορά την Τελετή Έναρξης της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο. Περιορίστηκε μόνο σε ένα χαμόγελο γράφοντας «he he he», ενώ άφησε τις εικόνες και τα βίντεο να μιλήσουν από μόνα τους και να κάνουμε σύγκριση της δικής μας Έναρξης με αυτή του 2012!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ