Στουρνάρας: Ο δρόμος θα είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή και επιμονή - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Ο δρόμος θα είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή και επιμονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας υποστηρίζει ότι προκειμένου η έκθεση της τρόικας να είναι θετική, θα πρέπει να γίνουν αποφασιστικά βήματα εκ μέρους της Ελλάδας και προειδοποιεί ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή και επιμονή.

Ο Γιάννης Στουρνάρας επισημαίνει στην Καθημερινή της Κυριακής ότι «η επίτευξη των στόχων του φετινού προϋπολογισμού και τα αξιόπιστα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής για τα επόμενα χρόνια σε συνδυασμό με αποκρατικοποιήσεις, άνοιγμα αγορών και επαγγελμάτων, βελτίωση της απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, απεμπλοκή της χρηματοδότησης από την ΕΤΕπ και επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδότησης των επενδύσεων, μπορούν να συναρθρώσουν τη δημοσιονομική προσαρμογή και ανάπτυξη, επαναφέροντας την ελληνική οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ