Κέλερ: Ποτέ δεν είχα λογαριασμό στο twitter-Δεν έχω τίποτα με τους Έλληνες - iefimerida.gr

Κέλερ: Ποτέ δεν είχα λογαριασμό στο twitter-Δεν έχω τίποτα με τους Έλληνες

kesler
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ωρών στους Ολυμπιακούς αγώνες, η Γερμανίδα Κέλερ που στοχοποιήθηκε για μια δήθεν δήλωση στο twitter, ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν έχει τίποτα με τους Έλληνες αλλά δεν έχει καν λογαριασμό στο twitter.

Σε συνέντευξή της στο gazzetta.gr τόνισε ότι συναντήθηκε με τον δικό μας Σημαιοφόρο τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη: «Toυ έδωσα συγχαρητήρια που είναι ο Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, του είπα να διασκεδάσει και χαρεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ότι ήταν πολύ ωραία που συναντηθήκαμε».

Όσο για το επίμαχο σχόλιο στο twitter, για τους ξυπόλητους Ελληνες είπε:

«Ηταν τρομερό! Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Για αυτό κάναμε αυτή την συνάντηση, επειδή πιστεύουμε στην φιλία των Ελλήνων με τους Γερμανούς. Εχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για αθλητισμό και φιλία και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πιστεύω ειλικρινά στην φιλία των δύο λαών. Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004 και ήταν σπουδαία. Δεν έχω τίποτα με τους Ελληνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ