Πως είναι η ζωή ενός κατοικίδιου, τεράστιου γουρουνιού σε... διαμέρισμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πως είναι η ζωή ενός κατοικίδιου, τεράστιου γουρουνιού σε... διαμέρισμα [εικόνες]

Πως είναι η  ζωή ενός κατοικίδιου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε να κάνει ένα διαφορετικό και πρωτότυπο δώρο στη συζύγό του. Μετά από πολύ σκέψη (;) κατέληξε σε ένα... γουρουνάκι. Αυτό που δεν σκέφθηκε, όμως, ο Κόλιν Γουέμπ, ήταν ότι κάποια στιγμή το γουρουνάκι... θα γινόταν ένα τεράστιο γουρούνι με το οποίο θα αναγκάζονταν να συγκατοικήσουν!

Ως τρυφερός σύζυγος, ο Κόλιν Γουέμπ, θέλησε κάποια στιγμή να κάνει ένα δωράκι στη γυναίκα του. Δεν ήθελε κάτι συμβατικό, όπως κοσμήματα, ρούχα ή ηλεκτρονικές συσκευές. Σκέφτηκε ένα κατοικίδιο. Αλλά και πάλι, δεν ήθελε να είναι κάτι συνηθισμένο, όπως σκύλος ή γάτα. Από αυτά έχουν όλοι.... Διάλεξε, λοιπόν, να της πάρει, ένα γουρούνι!

Το γουρουνάκιστην αρχή ήταν όντως χαριτωμένο. Το είχαν στο διαμέρισμά τους και δεν τους ενοχλούσε καθόλου. Μάλιστα, κοιμόταν μαζί τους στο κρεβάτι τους.

Ο καιρός πέρασε και το ζώο μετά από 19 μήνες έφθασε να ζυγίζει 159 κιλά! Πλέον κοιμάται στο... σαλόνι, στο δικό του καναπέ, τον οποίο από το βάρος έχει κυριολεκτικά ξεχαρβαλώσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ