Τα ζουμερά οπίσθια της Lady Gaga σε δημόσια θέα (ακόμη μια φορά!) - iefimerida.gr

Τα ζουμερά οπίσθια της Lady Gaga σε δημόσια θέα (ακόμη μια φορά!)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ωραία δεν τη λες, ούτε όμως και τέρας. Τροφαντή σε καμία περίπτωση δεν τη λες επίσης, αλλά ούτε και οδοντογλυφίδα. Είναι από αυτές που δεν τις παίρνει το μάτι σου, αλλά μόλις τα πετάξουν όλα έξω, εκπλήσσεσαι που κάτω από την αδιάφορη όψη κρύβεται ένα καθόλου άσχημο κορμί με συμπαθητικά μπουτάκια και ζουμερά μεράκια...

Σε πρόσφατο ταξίδι της από την Αυστραλία στο Λος Άντζελες, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο φορώντας μονάχα τα εσώρουχά της, με ένα πέτσινο μπουφάν από πάνω και ένα μαύρο διαφανές καλσόν από κάτω.

Φρόντισε επίσης, προτού φύγει, να «φιλοδωρήσει» τους παπαράτσι με μερικά μεσαία δάκτυλα. Εν συνεχεία, γύρισε την πλάτη της και εξαφανίστηκε, αφού πρώτα τους πέταξε στη μούρη το αποκεκαλυμμένο κωλ***κι της, το οποίο όσο περισσότερο το βλέπεις τόσο περισσότερο δεν σε πειράζει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ