Ενα μοχίτο για το σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Ενα μοχίτο για το σαββατοκύριακο

Ενα μοχίτο για το σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην πιο κλασική συνταγή για Mojito -και την ευκολότερη- σας προτείνουμε γι'αυτό το διήμερο. Θέλει καλή μέντα (ή δυόσμο), θέλει καλής ποιότητας ρούμι και οπωσδήποτε μαύρη ζάχαρη.


1 κουταλιά ζάχαρη

2 μεζούρες φρέσκο χυμό λάιμ

Μερικά φύλλα και ένα κλαδάκι μέντας

2 μεζούρες λευκό ρούμι

2 μεζούρες σόδα



Βάζουμε τα φύλλα της μέντας σε ένα ψηλό ποτήρι και προσθέτουμε φρέσκο χυμό λάιμ. Προσθέτουμε ζάχαρη και στη συνέχεια συνθλίβουμε τη μέντα με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι. Στη συνέχεια βάζουμε τριμμένο πάγο και ρούμι, συμπληρώνουμε με σόδα και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ