Ένα εκ. ευρώ ζητάει βουλευτίνα από τον Σίλβιο για να παραιτηθεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ένα εκ. ευρώ ζητάει βουλευτίνα από τον Σίλβιο για να παραιτηθεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσπάθεια του Μπερλουσκόνι να «καθαρίσει» την εικόνα του προκειμένου να ξανακατέβει στις εκλογές, σκοντάφτει στην άρνηση της Νικόλ Μινέτι (εκείνη που του έφερνε τα κορίτσια στα sex parties) να παραιτηθεί από το αξίωμά της αν δεν την αποζημιώσει χοντρά.

«Φοβάμαι μήπως έχω το τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα», εκμυστηρεύτηκε -σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica- η Νικόλ Μινέτι σε φίλους τους βλέποντας την πίεση από τον Μπερλουσκόνι και τα στελέχη του να παραιτηθεί από το αξίωμα που κατέχει στην περιφέρεια Λομβαρδίας.

Ένα εκ. ευρώ ζητάει βουλευτίνα από τον Σίλβιο για να παραιτηθεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πρώην οδοντίατρος -και προμηθευτής call girl στα πάρτι του Σίλβιο- έχει επιλέξει να μην μιλάει στους δημοσιογράφους, οι οποίοι βρίσκονται κατά δεκάδες στημένοι έξω από τις συνεδριάσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος.

Ενώ παράλληλα προσπαθεί να την βγάλει όσο πιο καθαρή γίνεται και στην δίκη που διεξάγεται στο Μιλάνο σχετικά με την εμπλοκή της στις ερωτικές δραστηριότητες του -πρώην μεντορά της- Μπερλουσκόνι.

Ένα εκ. ευρώ ζητάει βουλευτίνα από τον Σίλβιο για να παραιτηθεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως όλα δείχνουν πως – η κόρη μιας Αγγλίδας χορεύτριας από το Ρίμινι- θα πουλήσει ακριβά το πολυφωτογραφημένο τομάρι της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου, προκειμένου να παραιτηθεί απαιτεί πρωταγωνιστικό ρόλο παρουσιάστριας (με κλειστό συμβόλαιο) σε όποιο από τα τηλεοπτικά κανάλια του Σίλβιο επιθυμεί. 'Η ενναλακτικά μια πληρωμή σε μετρητά 1.000.000 ευρώ ώστε να κόψει κάθε δεσμό με τον πρωήν πρωθυπουργό.

Ένα εκ. ευρώ ζητάει βουλευτίνα από τον Σίλβιο για να παραιτηθεί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αυτή την στιγμή οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με την Μινέτι να επιθυμεί να τραβήξει η ιστορία ως τον Οκτώβριο, οπότε θα έχει δικαίωμα να λάβει βουλευτική σύνταξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ