Η οικονομική κρίση δεν πλήττει τα είδη πολυτελείας - iefimerida.gr

Η οικονομική κρίση δεν πλήττει τα είδη πολυτελείας

Η οικονομική κρίση δεν πλήττει τα είδη πολυτελείας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα είδη πολυτελείας αγνοούν την οικονομική κρίση και την ώρα που η ανεργία αυξάνεται και η ύφεση βαθαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη τα πιο χλιδάτα αντικείμενα διπλασιάζουν τις πωλήσεις τους. Η Hermes, η Gucci, η Louis Vuitton και η Bulgari ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα διπλασιασμό των πωλήσεών τους στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ο οίκος Louis Vuitton, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης τις μάρκες Givenchy, Céline, Bulgari, τα ρολόγια Tag Heuer και την σαμπάνια Dom Perignon ανακοίνωσε αύξηση των πωλήσεων 28% ήτοι 1,68 δις ευρώ που ήρθαν να προστεθούν στα μυθικά κέρδη. «Παρά το αβέβαιο περιβάλλον στην Ευρώπη τα πράγματα πάνε πολύ καλά» ανακοίνωσε ο οίκος που δεν ανέμενε ότι η κρίση θα έφερνε θησαυρό στα ταμεία της επιχείρησης.

Τα αρώματα και τα καλλυντικά του οίκου γνώρισαν αύξηση 9%, τα ρολόγια και τα κοσμήματα αύξησαν τις πωλήσεις κατά 13% ενώ τα προιόντα του οίκου που πωλούνται σε duty free γνώρισαν αύξηση 16%.

Πωλήσεις-ρεκόρ έκανε και η μάρκα πολυτελών καλλυντικών L'Oreal με αύξηση 18% ενώ ο οίκος Burberry έκανε αύξηση πωλήσεων 11%. Οι περισσότερες πωλήσεις ειδών πολυτελείας γίνονται στην Κίνα που αντιπροσωπεύει το 40% των πελατών των οίκων πολυτελείας.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ