Μπαρόζο: «Ελληνες δεν είστε μόνοι σας- Yπάρχει ελπίδα» - iefimerida.gr

Μπαρόζο: «Ελληνες δεν είστε μόνοι σας- Yπάρχει ελπίδα»

Μπαρόζο: «Έλληνες δεν είστε μόνοι σας- υπάρχει ελπίδα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό της Ελλάδας στάθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, δηλώνοντας πως η θέση της χώρας μας είναι μέσα στο ευρώ.

«Πλέον δεν αρκούν μόνο τα λόγια αλλά οι πράξεις», δήλωσε με νόημα ο κ. Μπαρόζο, τονίζοντας πως η Κομισιόν θα σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. «Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρόζο στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την Αθήνα.

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και τα... καρφιά προς τη Γερμανία και όσους διακινούν σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. «Δεν έχει γίνει αντιληπτό από κάποιους ότι είμαστε στο ίδιο καράβι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρόζο.

«Είμαστε αποφασισμένοι για διαρθρωτικές αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και εφαρμογή των συμφωνημένων μέτρων» τόνισε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως «εργαζόμαστε από κοινού με τον κ. Μπαρόζο προκειμένου να πιάσουν τόπο οι θυσίες μας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ