Κουβέλης: Δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές - Τα μέτρα θα είναι δίκαια - iefimerida.gr

Κουβέλης: Δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές - Τα μέτρα θα είναι δίκαια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβέβαιώσή του ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές παρείχε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, συζητήθηκε το πως θα γίνει τόσο η διεκδίκηση της επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής, όσο και της συνολικότερης αναδιαπράγματευσης των όρων της δανειακής σύμβασης.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως «αγωνιζόμαστε για δίκαιες λύσεις, επιδιώκουμε δίκαιες παρεμβάσεις, καθώς γνωρίζουμε ότι η κοινωνία ματώνει, ότι είναι τεμμαχισμένη».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ