Ο Χολμς δεν έδρασε εν βρασμώ ψυχής: Είχε σχεδιάσει λεπτομερώς το μακελειό - iefimerida.gr

Ο Χολμς δεν έδρασε εν βρασμώ ψυχής: Είχε σχεδιάσει λεπτομερώς το μακελειό

Ο Χολμς δεν έδρασε εν βρασμώ ψυχής: Είχε σχεδιάσει λεπτομερώς το μακελειό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μόλις ημέρες πριν το μακελειό σε κινηματογράφο του Ντένβερ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα, ο Τζέιμς Χολμς είχε στείλει ένα σημειωματάριο με λεπτομερή περιγραφή των σχεδίων του, αλλά και σκίτσα σε έναν καθηγητή του, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο καθηγητής, ο οποίος δίδασκε Ψυχιατρική στο δράστη, δεν πήρε ποτέ στα χέρια του το φάκελο με το σημειωματάριο, που μετά από έρευνα εντοπίστηκε στο ταχυδρομείο του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος βρισκόταν εκεί από τις 12 Ιουλίου, δηλαδή 8 ημέρες πριν το μακελειό, και δεν παραδόθηκε από λάθος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει η δίκη του Χολμς, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ( που ισχύει στην Πολιτεία του Κολοράντο), σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι την ώρα της επίθεσης είχε σώας τας φρένας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ