O ηγέτης της Βόρειας Κορέας αποκάλυψε ότι η γυναίκα-μυστήριο είναι η σύζυγός του ! - iefimerida.gr

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας αποκάλυψε ότι η γυναίκα-μυστήριο είναι η σύζυγός του !

O ηγέτης της Βόρειας Κορέας αποκάλυψε ότι η γυναίκα-μυστήριο είναι η σύζυγός του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύθηκε χθες το μυστήριο για την όμορφη συνοδό του βορειοκορεάτη ηγέτη: δεν είναι ερωμένη ή μυστηριώδης φίλη, είναι η σύζυγός του. Οι πολίτες της χώρας έμαθαν μέσα από ένα τυπικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι η Πρώτη Κυρία της χώρας.

Το ευτυχές γεγονός ανακοινώθηκε χωρίς επισημότητες από την κρατική τηλεόραση. Παραμένει άγνωστο πού γνωρίστηκαν, πότε παντρεύτηκαν, ποιά είναι ακριβώς. Ομως το κρατικό κανάλι μετέδωσε πρωτόγνωρες εικόνες για τα ήθη της Βόρειας Κορέας δείχνοντας το ζευγάρι να ανταλλάσσει χαμόγελα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ενός ψυχαγωγικού πάρκου στην Πιονγκγιάνγκ, να παρακολουθεί σόου με δελφίνια και να βλέπει την Πρώτη Κυρία να μην έχει μάτια παρά μόνο για τον σύζυγό της.

Η Ρι Σολ Γιού, η μυστηριώδης γυναίκα που συνόδευε παντού τις τελευταίες εβδομάδες τον νεαρό ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν είναι τραγουδίστρια. Κάποιοι την συνδέουν με μια παντρεμένη ποπ σταρ με την οποία ο νεαρός ηγέτης είχε δεσμό πριν από χρόνια.

Η αποκάλυψη του γάμου και το πλαίσιο στο οποίο αυτή έγινε δείχνουν ότι κάτι αλλάζει στη Βόρεια Κορέα. Ο νεαρός ηγέτης εγκαινιάζει νέα ήθη στη χώρα. Και δεν είναι μόνο η ανακοίνωση του γάμου του σε μια χώρα που σπάνια σχολιάζονταν οι σύζυγοι και η οικογένεια του ηγέτη. Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν εθεάθη πολλές φορές να αστειεύεται με τους γηραιούς στρατηγούς του στρατού, να γνέφει χαμογελαστός στο πλήθος και να έρχεται σε επαφή με κατοίκους της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ