Κεδίκογλου: Μόνη επιδίωξη του Τσίπρα να ενισχύσει τους υπέρμαχους της δραχμής - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Μόνη επιδίωξη του Τσίπρα να ενισχύσει τους υπέρμαχους της δραχμής

Κεδίκογλου: Μόνη επιδίωξη του Τσίπρα να ενισχύσει τους υπέρμαχους της δραχμής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, λέγοντας πως μόνη του επιδίωξη του «ανεύθυνου πολιτικού του λόγου» είναι να ενισχύσει τους υπέρμαχους της δραχμής, εντός και εκτός συνόρων.

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μόνη επιδίωξη του κ. Τσίπρα με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις, τον ανεύθυνο πολιτικό του λόγο και το παρατεταμένο παραλήρημα εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, είναι να ενισχύσει τους υπέρμαχους της δραχμής, εντός και εκτός συνόρων, υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης».

Ο κ. Τσίπρας, παρουσιάζοντας την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, «διαπραγματευτή της δραχμής», προσθέτοντας πως «όσοι σήμερα ορκίζονται στο ευρώ, θα είναι αυτοί που θα μας πάνε στη δραχμή».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ανόητο» το επιχείρημα του πρωθυπουργού για την επαναδιαπραγμάτευση, εξηγώντας πως «δεν έχω ακούσει πιο ανόητο επιχείρημα από αυτό που είπε ο πρωθυπουργός ότι δεν διαπραγματεύεται τώρα, για να διαπραγματευτεί σε εύρος τετραετίας με καλύτερους όρους» και τόνισε πως «αν συνεχίσει έτσι, σε ένα χρόνο θα διαπραγματεύεται τους όρους επιστροφής στη δραχμή. Αν αυτό θέλει, να είναι δηλαδή ο διαπραγματευτής της δραχμής, ας το κάνει».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ