Η Ντέμι Μουρ έπαθε νευρικό κλονισμό: «Δεν αντέχει να τον βλέπει με άλλη νεότερη» - iefimerida.gr

Η Ντέμι Μουρ έπαθε νευρικό κλονισμό: «Δεν αντέχει να τον βλέπει με άλλη νεότερη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παπαρατσική φωτογραφία που έδειχνε τον Άστον Κούτσερ να φιλάει την Μίλα Κούνις στο πάρτι για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της βιογραφίας του Στιβ Τζόμπς έκανε την Ντέμι Μουρ να μπήξει τα κλάματα. Γιατί κατάλαβε ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

«Η Ντέμι είναι συγκλονισμένη που ο Άστον την ξεπέρασε τόσο γρήγορα και έχει αρχίσει να βγαίνει με την Μίλα. Η καρδιά της έχει γίνει θρύψαλα. Γιατί μπορεί ο Κούτσερ να την απατούσε όλη την ώρα, αλλά ήταν με τυχαίες γυναίκες. Ενώ τώρα πρόκειται για κανονική σχέση. Αυτό είναι που την πληγώνει. Το να βλέπει φωτογραφίες του να φιλάει κάποια άλλη, είναι σαν κάποιος να της ρίχνει αλάτι στην ανοιχτή πληγή». Αυτό δήλωσε στο radaronline πηγή κοντά στην 50χρονη σταρ.

Η οποία προσθέτει -και εδώ είναι το ζουμί της είδησης- «Ειδικά όταν αυτή η άλλη είναι κάποια πολύ νεότερη». Αναφερόμενη στην ηλικία της Κούνις που είναι μόλις 28 ετών.

Εν τω μεταξύ, οι Κούνις και Κούτσερ μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με την Μίλα να έχει μετακομίσει ουσιαστικά στο σπίτι του Κούτσερ, όπου περνάει και τα περισσότερα βράδια.

Τέλος, άνθρωποι του περιβάλλοντός της Ντέμι, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους ότι είναι πολύ πιθανόν η σταρ να αναγκαστεί να επιστρέψει στην κλινική που νοσηλεύτηκε, πριν μερικούς μήνες, αμέσως μετά τον χωρισμό της. Και πάλι με νευρικό κλονισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ