Ελένη Φουρέιρα: «Όταν τραγουδάω Αγγλικά, δεν ξέρω πάντα τι λέω» - iefimerida.gr

Ελένη Φουρέιρα: «Όταν τραγουδάω Αγγλικά, δεν ξέρω πάντα τι λέω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κάνει η ανερχόμενη τραγουδίστρια σε τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί που μιλάει για την απιστία, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τα ρετούς.

«Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Και όλα αυτά τα ρετούς που βλέπετε στις φωτογραφίσεις, δεν υπάρχουν! Όσο για την πλαστική, θα έκανα για να αλλάξω κάτι πολύ έντονο, π.χ. θα έβαζα στήθος! Εγώ γυμνάζομαι για να τρώω!». Αυτό δηλώνει -μεταξύ άλλων- η Ελένη Φουρέιρα στην τηλεοπτική της συνέντευξη στον Γιώργο Σατζίδη.

Εκεί όπου επίσης θυμάται τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας στην Καλλιθέα «Από τριών χρόνων έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε, όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα».

Τέλος, συγκεκριμένα για την απιστία, η Ελενή αποκαλύπτει και πως έχει πέσει θύμα τέτοιας, αλλά και την έχει διαπράξει «Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις, γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ