Την ώρα που ψάχνουν περικοπές, ανοίγουν πάλι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα - iefimerida.gr

Την ώρα που ψάχνουν περικοπές, ανοίγουν πάλι το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτηματικά προκαλεί η απάντηση του υφυπουργού Άμυνας, Παναγιώτη Καράμπελα, σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργού, Γιάννη Λαμπρόπουλου για την λειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα, καθώς η κυβέρνηση φέρεται να το βλέπει θετικά, την ώρα που αναζητά περικοπές.

Ειδικότερα, το στρατόπεδο της Καλαμάτας είχει κλείσει αλλά όπως φαίνεται στο υπουργείο Άμυνας θεωρούν αναγκαίο να επαναλειτουργήσει αυτή τη φορά ως κέντρο νεοσυλλέκτων. Ο κ. Καράμπελας, απαντώντας σε ερώτηση κυρίου Γιάννη Λαμπρόπουλου, που εκλέγεται στη Μεσσηνία με τη ΝΔ απάντησε ότι η ηγεσία το «βλέπει θετικά».

Αν ισχύει αυτό, τότε δημιουργούνται ερωτήματα για το ποια είναι η πραγματική ανάγκη να υπάρξει ένα ακόμα Κέντρο Νεοσυλλέκτων στην χώρα που βυθίζεται στην κρίση και ψάχνει εναγωνίως περικοπές δισεκατομμυρίων από φάρμακα και συντάξεις όπως γράφει σήμερα και το Spiegel. Παράλληλα, μια τέτοια εξέλιξη γεννά ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα καθώς από την Καλαμάτα κατάγετεται και ο Αντώνης Σαμαράς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ