Η Χρουσαλά έξι μηνών έγκυος-Έχει πάρει μόλις 4.300 γρ. [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Χρουσαλά έξι μηνών έγκυος-Έχει πάρει μόλις 4.300 γρ. [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της φωτογράφηση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έκανε η πρώην παρουσιάστρια σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε για τον Λέοντα ως μπαμπά και το πόσο αδιαφορεί να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Ο Λέων θα είναι καταπληκτικός μπαμπάς!Το είχα δει και το είχα αισθανθεί από την αρχή της σχέσης μας», δήλωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στο περιοδικό ΟΚ!.

Ενώ συγκεκριμένα για την σχέση της με την τηλεόραση διευκρίνισε: «Δεν το έχω σκεφτεί να επιστρέψω. Έτσι και αλλιώς, δεν ήμουν από τις γυναίκες που τους απασχολούσε ντε και καλά να κάνουν κάτι στην τηλεόραση, ούτε κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη τι εκπομπή θα παρουσιάσω. Μου αρέσει να χαζεύω τηλεόραση, να ενημερώνομαι, να ψυχαγωγούμαι, αλλά είναι άλλες οι προτεραιότητές μου πια».

Η Χρουσαλά έξι μηνών έγκυος-Έχει πάρει μόλις 4.300 γρ. [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αν και, αυτό που θα συζητηθεί περισσότερο -ειδικά από τις γυναίκες που κοιτάζουν την φωτογραφία της- είναι τα πόσα λίγα κιλά έχει πάρει ενώ είναι ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δηλαδή μόλις 4 κιλά και 300 γραμάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ