Τι κρύβει το βραχιόλι που φοράει συνέχεια στο χέρι του ο Μπιλ Κλίντον; - iefimerida.gr

Τι κρύβει το βραχιόλι που φοράει συνέχεια στο χέρι του ο Μπιλ Κλίντον;

Τι κρύβει το βραχιόλι που φοράει συνέχεια στο χέρι του ο Μπιλ Κλίντον;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι παρατήρησαν προσεκτικά τα στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Μπιλ Κλίντον με τον Αντώνη Σαμαρά, πιθανόν να παρατήρησαν ένα πλεκτό βραχιολάκι στο δεξί του χέρι, το οποίο έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία, τόσο που ο πρώην αμερικανός πρόεδρος να μην το αποχωρίζεται στιγμή...

Tο συγκεκριμένο βραχιόλι, φτιαγμένο από πλεγμένες μεταξύ τους οικολογικές κλωστές (ή χάντρες) φτιάχνεται στην Αφρική, ονομάζεται «Green» και είναι δημιουργία της Simmons Jewelry Company.

Υπενθυμίζεται πώς τόσο ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, όσο και ο Ράσελ Σάιμονς, ιδιοκτήτης της εν λόγω εταιρίας, ανήκουν στη λίστα των 25 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή των τελευταίων 25 ετών, σύμφωνα με το USA Today. Άλλωστε ο κ. Κλίντον επελέγη ως πρεσβευτής της D.E.F. από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΜΚΟ, Ράσελ Σάιμονς.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι πωλείται προς 20 δολάρια και είναι μια ιδέα της ΜΚΟ Diamond Empowerment Fund (D.E.F.) με στόχο να βοηθήσει οικονομικά τα παιδιά της Μαύρης Ηπείρου. Έτσι, το σύνολο του ποσού από τις πωλήσεις πηγαίνει κατευθείαν για την εκπαίδευση παιδιών στις χώρες των «ματωμένων διαμαντιών» της Αφρικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ