Σόιμπλε: Ο Σαμαράς κάνει «ηράκλειες» προσπάθειες να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Ο Σαμαράς κάνει «ηράκλειες» προσπάθειες να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις

Σόιμπλε: Ο Σαμαράς κάνει «ηράκλειες» προσπάθειες να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της εφαρμογής όλων των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα, τάχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για να επιστρέψει η χώρα μας στις αγορές.

Ο Βόλφγκανφκ Σόιμπλε, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro, έκανε λόγο για «ηράκλεια» προσπάθεια που κάνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ενώ πρόσθεσε πως η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Ελλάδας για να την στηρίξει.

«Για λόγους εσωτερικής πολιτικής οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα έχουν καθυστερήσει. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες της για ποιους λόγους πρέπει αυτές να εφαρμοστούν» είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε επίσης πως η οικονομική κρίση της Ευρωζώνης, αποτελεί την ιστορική ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης της ίδιας για να ενισχυθεί. «Ο Χέλμουτ Κολ και ο Φρανσουά Μιτεράν εργάστηκαν για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τώρα η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ πρέπει να κάνουν τα επόμενα βήματα για την περαιτέρω δημοσιονομική και οικονομική ολοκλήρωση της Ευρώπης» ανέφερε στην γαλλική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ