ΝΔ: Ικανοποίηση και γκρίνιες για το "Ζάππειο 2" - iefimerida.gr

ΝΔ: Ικανοποίηση και γκρίνιες για το "Ζάππειο 2"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.Σε αντίθεση με το «Ζάππειο 1» και τα … «μαγικά» με την εξαφάνιση του ελλείμματος που είχαν προκαλέσει αρνητικά σχόλια και έντονο προβληματισμό, η χθεσινή παρουσία του προέδρου της ΝΔ γέμισε με ενθουσιασμό τα γαλάζια στελέχη και ταυτόχρονα σκόρπισε προβληματισμό σε ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία.

Αν μάλιστα κατάφερναν να αποφύγουν γκάφες όπως αυτές με την «πτώση» του διαδικτυακού τόπου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με την παρουσία όλων αυτών που συνδέουν τη σημερινή ΝΔ με αυτή του Κώστα Καραμανλή, τότε είναι βέβαιο ότι στη Συγγρού θα έκαναν …πάρτι!

Ανάμεσα στις αξιοσημείωτες παρουσίες στην εκδήλωση στο Ζάππειο ήταν αυτές του συνόλου σχεδόν του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, όπως του προέδρου του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλου, του προέδρου του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλου (που μάλλον θα πολιτευθεί με τη ΝΔ στη Β΄ Αθηνών), του προέδρου της Εθνικής Συνοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κροκίδη (που μάλλον θα πολιτευθεί με τη ΝΔ στην Α΄ Πειραιά) και του προέδρου των Επιμελητηρίων Γ. Κασιμάτη.

Αίσθηση προκάλεσε η …παρεούλα που έκαναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον …γενειοφόρο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά και οι…εξώστες στους οποίους τοποθετήθηκαν πρώην στελέχη της πρώτης γραμμής στην Καραμανλική φρουρά, όπως ο Λευτέρης Ζαγορίτης.

Όρθιος υποχρεώθηκε να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος κατέφθασε… καθυστερημένος στο Ζάππειο, ενώ σε μια καρεκλίτσα δίπλα στην κεντρική εξέδρα στριμώχτηκε ο Κωστας Γκιουλέκας, ο οποίος προφανώς θα αναπολούσε τις δόξες του παρελθόντος, πριν χάσει από τον…Μπουτάρη.

Πέραν της διαδικτυακής κάλυψης στην οποία ατύχησαν και την οποία «φορτώνουν» όλοι στους Πτωχό και Βολουδάκη (οι δυο τους ισχυρίζονταν ότι μπήκαν ταυτόχρονα στο www.nd.gr 37.000 άνθρωποι), ένα ακόμα «γκρίζο» σημείο της εκδήλωσης ήταν η μουσική που επιλέχθηκε για να ξεκινήσει η εκδήλωση η οποία θεωρήθηκε απ' όλο τον κόσμο τουλάχιστον «μελαγχολική».

Δεκάδες νυν, πρώην αλλά και επίδοξοι βουλευτές έδωσαν το παρών στο Ζάππειο κι ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι της Α’ Αθηνών. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά από πολύ καιρό, εμφανίστηκε σε κομματική συγκέντρωση, ο Προκόπης Παυλόπουλος… στις πίσω σειρές αλλά και η Φωτεινή Πιπιλή όπως και η Ελίζα Βόζεμπεργκ με εντυπωσιακή… κουπ. Δεν έλειψαν και οι πρωτοεμφανιζόμενοι υποψήφιοι, όπως η Μέη Ζαννή, της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Ράλλη, αναπληρώτρια στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και υποψήφια στην Α΄ περιφέρεια της Αθήνας. Στις πρώτες σειρές και η Όλγα Κεφαλογιάννη, δίπλα στον Κωστη Χατζηδάκη, ο οποίος έδειχνε στον… κόσμο του.

Ανάμεσα στους παρόντες και ο πάλαι ποτέ στενός του συνεργάτης Γιάννης Ολύμπιος, ο οποίος για πολλά χρόνια βρισκόταν σε απόσταση αλλά χθες ήταν εκεί ανάμεσα σε εκατοντάδες φίλους και συμμαχητές του προέδρου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ