Ο Βεστερβέλε απορρίπτει την αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος - iefimerida.gr

Ο Βεστερβέλε απορρίπτει την αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος

Ο Βεστερβέλε απορρίπτει την αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο αναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής λιτότητας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild.

«Βλέπω ότι στην Ελλάδα επιθυμούν αναδιαπραγμάτευση των πραγμάτων και ότι ουσιαστικά θέτουν υπό αμφισβήτηση τις υποχρεώσεις για μεταρρυθμίσεις στη χώρα. Το λέω απλά: Αυτό δε γίνεται. Είναι ένας Ρουβίκωνας τον οποίο δεν πρόκειται να διαβούμε», προειδοποιεί ο Βεστερβέλε.

Ο γερμανός υπουργός κάλεσε τους 'Ελληνες να δείξουν καθαρά ότι θέλουν να παραμείνουν στην ευρωζώνη. «Η Ελλάδα δεν πρέπει απλώς να λέει ότι θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη, αλλά πρέπει επίσης να ενεργήσει με μια σαφή πολιτική μεταρρυθμίσεων και να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της», τόνισε ο υποργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ