Κυριάκος: Φύγε από τη ΝΔ -Κιουτσούκης: Εγώ την έχτισα, σταλινικό παιδί του μπαμπά... - iefimerida.gr

Κυριάκος: Φύγε από τη ΝΔ -Κιουτσούκης: Εγώ την έχτισα, σταλινικό παιδί του μπαμπά...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα οι εσωκομματικές μάχες του Νίκου Κιουτσούκη δίνονταν εναντίον στελεχών της «λαϊκής Δεξιάς». Τώρα που του επιτέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γραμματέα της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα απαντά αναζωπυρώνοντας την... παραδοσιακή κόντρα «καραμανλικών» - «νεοφιλελεύθερων», στη Νέα Δημοκρατία.

Η αντίθεση του κ. Κιουτσούκη στις ιδιωτικοποιήσεις και οι σχετικές παρεμβάσεις του, τον έχουν φέρει σε «εμπόλεμη κατάσταση» με μια σειρά στελεχών της ΝΔ, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Οξύτατη δήλωση εναντίον του έκανε, αυτή τη φορά, ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης; Ας λέει ό,τι θέλει και αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική να σηκωθεί να φύγει, έχει καταντήσει γραφική η ιστορία μαζί του». είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως ο γραμματέας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα «εκφράζει μια μικρή συντεχνία και πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».

Στην ακόμη οξύτερη απάντησή του, ο κ. Κιουτσούκης δεν απάντησε μόνο με την ιδιότητα του στελέχους που αντιτίθεται στις αποκρατικοποιήσεις. Απάντησε και ως «καραμανλικός» που απεχθάνεται τους «μητσοτακικούς»...

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Είμαι από αυτούς που ''έχτισαν'' αυτήν την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή» Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του... πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ