Με εντολή εισαγγελέα άνοιξε και πάλι η Χαλυβουργία - iefimerida.gr

Με εντολή εισαγγελέα άνοιξε και πάλι η Χαλυβουργία

Με εντολή εισαγγελέα ανοίγει και πάλι η Χαλυβουργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εισαγγελική εντολή ανοίγει ξανα σήμερα τις πόρτες της η Χαλυβουργία σήμερα Παρασκευή, μετά απο 9 μήνες κινητοποιήσεων και ενάμιση περίπου μήνα μετά την δικαστική απόφαση που είχε κρίνει παράνομες τις κινητοποιήσεις.

Δυνάμεις της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν στην ομαλή έλευση των εργαζομένων, ενω το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την καταστολή των κινητοποιήσεων.

«Από νωρίς το πρωί δυνάμεις καταστολής με εντολή της τρικομματικής κυβέρνησης έπιασαν δουλειά στη χαλυβουργία προκειμένου να καταστείλουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών, συλλαμβάνοντας την περιφρούρηση των απεργών. Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζομένους τα συνδικάτα να βρεθούν τώρα όλοι στην χαλυβουργία.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ