Αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 31 του ο Λέντλεϊ Κινγκ - iefimerida.gr

Αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 31 του ο Λέντλεϊ Κινγκ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 31 του ο Λέντλεϊ Κινγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λέντλεϊ Κινγκ αποφάσισε σε ηλικία 31 ετών να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, όμως θα παραμείνει στην Τότεναμ από άλλο πόστο.

Οι συχνοί τραυματισμοί ανάγκασαν τον Αγγλο αμυντικό να βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα του, η οποία ήταν συνδεδεμένη με τα «σπιρούνια». Ο Κινγκ αποτελεί μέλος της ομάδας του Λονδίνου από τα 14, ενώ αγωνίστηκε σε 323 παιχνίδια πετυχαίνοντας 14 γκολ, ενώ φόρεσε 21 φορές την φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

«Είμαι στην Τότεναμ από μικρό παιδί και τη θεωρώ κομμάτι του εαυτού μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να φορέσω τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί μου και το γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα δεν είχα τη δυνατότητα να προπονηθώ βάζουν τέλος στην καριέρα μου. Όλοι στην ομάδα με στήριξαν πολύ και τα 17 χρόνια που είμαι εδώ με κάνουν να νιώθω το σύλλογο σαν δεύτερο σπίτι μου», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ ο Κινγκ για το αντίο του από την ενεργό δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ