Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εσώρουχα ανόρθωσης αντρικών γλουτών [εικόνες] - iefimerida.gr

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα εσώρουχα ανόρθωσης αντρικών γλουτών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα σειρά αντρικών εσωρούχων της D. Hedral (ή αντρικά Wonderbra, όπως ήδη τα έχουν χαρακτηρίσει τα μίντια) επιτρέπουν σε κάθε άντρα του πλανήτη να έχει τους «στητούς γλουτούς που πάντα ονειρεύτηκε».

Η πρωτοποριακή ιδέα της D. Hedral αντιμετωπίστηκε αρχικά με σκεπτικισμό από τους στρέιτ -και με ενθουσιασμό από τους γκέι. Αν και το μόνο που έχει σημασία είναι το αν λειτουργούν και το πως.

Ουσιαστικά τα νέα αυτά εσώρουχα έχουν στο πίσω μέρος κάτι που θυμίζει το γράμμα Υψιλον. Πρόκειται για μια δεύτερη στρώση υλικού που χρησιμοποιεί την ειδική τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρία και η οποία επιτρέπει στο εσώρουχο να αγκαλιάσει και να σπρώξει προς τα επάνω εκείνα τα σημεία των γλουτών που θα τους κάνει να φαίνονται πιο στητούς και πιο στρογγυλούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ