ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι φυσική συνέχεια των Παπανδρέου-Παπαδήμου» - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι φυσική συνέχεια των Παπανδρέου-Παπαδήμου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι φυσική συνέχεια των Παπανδρέου-Παπαδήμου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως φυσική συνέχεια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αποφάσεων της κυβέρνησης για την εξοικονόμηση των 11,5 δις ευρώ.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Κουμουνδούρου σημειώνεται ότι «τα νέα αντιδραστικά μέτρα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι πρόγραμμα των τριών κομμάτων είναι το μνημόνιο και στόχος τους είναι η απαρέγκλιτη εφαρμογή του, ενώ η όλη συζήτηση περί αναδιαπραγμάτευσης ήταν άλλο ένα συνειδητό προεκλογικό ψέμα» και προβλέπει πλήρη εξαθλίωση των εργαζομένων και των συνταξιούχων αλλά και επιδείνωση της ύφεσης ως αποτέλεσμα των ασκούμενων πολιτικών.

«Όλοι αυτοί που κατηγορούσαν προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ-EKM ότι οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή και την έξοδο από την ευρωζώνη είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό για την απομόνωση της χώρας, το ξεπούλημά της στους δανειστές, την καθημερινή χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ