Μέρκελ: Στην Ελλάδα και την Ισπανία πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ύφεση - iefimerida.gr

Μέρκελ: Στην Ελλάδα και την Ισπανία πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ύφεση

Μέρκελ: Στην Ελλάδα και την Ισπανία πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ύφεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητική για το λαϊκό αίσθημα, για άλλη μία φορά, έγινε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία εξέφρασε την άποψη πως στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία θα έπρεπε να υπάρξει κι άλλη ύφεση προκειμένου να αντιμετωπιστούν επιτυχώς τα δημοσιονομικά ελλείμματα.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, μιλώντας στην γερμανική Βουλή, είπε πως η εξυγίανση των προβληματικών κρατών, όπως η χώρα μας και η Ισπανία, μπορεί να έρθει μόνο εάν συρρικνωθούν οι οικονομίες τους καθώς «δεν μπορεί να συζητά η Ευρώπη μέτρα ανάπτυξης που θα στηρίζονται σε δανεικά».

Στην συνέχεια προκαλώντας, είπε πως κάτι τέτοιο θα ήταν μία «απαραίτητη και φυσιολογική εξέλιξη»! Μεταξύ άλλων η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και, ενώ συμπλήρωσε πως υπάρχει άμεση ανάγκη, η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στις οικονομίες των κρατών, αλλά και να επιβάλλει κυρώσεις.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ