ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποκρατικοποιήσεις θα αποδειχθούν καταστροφικές για τον λαό - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποκρατικοποιήσεις θα αποδειχθούν καταστροφικές για τον λαό

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποκρατικοποιήσεις θα οδηγήσουν σε καταστροφή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτήν την φορά το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων, εκφράζοντας την αντίθεσή του «στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου».

«Οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου όχι μόνο δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη, αλλά αντίθετα ολοκληρώνουν την ισοπέδωση της οικονομίας και της κοινωνίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στην συνέχεια τονίζεται πως αυτή η τακτική αποτελεί συμπλήρωμα των μνημονιακών μέτρων και δεν αποτελεί αντίβαρο για την μη εφαρμογή τους. «Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας πολιτικής στο κοινωνικό σύνολο και στη χώρα θα είναι καταστροφικές και ανυπολόγιστες, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση των ιδιωτικών τραπεζών τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ