Κωστής Χατζηδάκης : «Προτεραιότητα, η επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών» - iefimerida.gr

Κωστής Χατζηδάκης : «Προτεραιότητα, η επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών»

Κωστής Χατζηδάκης : «Προτεραιότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρευρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά. Η συνάντησή τους κράτησε μίαμιση ώρα, με τον κ. Χατζηδάκη να χαρακτηρίζει κρίσιμους τους επόμενους μήνες, θέτοντας ως προτεραιότητα της κυβέρνησης την επιτάχυνση και την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών.

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια, ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε πως ο στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκολλήσουν άμεσα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα στην αγορά, ενώ αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην «καυτή πατάτα» του προβλήματος που υπάρχει με την καθυστέρηση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Στόχος του κυβερνητικού επιτελείου, όπως τόνισε, είναι να προχωρήσουν άμεσα οι επαφές και οι διαβουλεύσεις έτσι ώστε, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, να υπάρχει μια κατ' αρχήν συμφωνία για να μπορέσει να προχωρήσει το έργο των αυτοκινητοδρόμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ