Ο αντιπρύτανης με το iPhone χάρισε και στον εαυτό του μια 40άρα 3D τηλεόραση [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο αντιπρύτανης με το iPhone χάρισε και στον εαυτό του μια 40άρα 3D τηλεόραση [εικόνα]

Ο αντιπρύτανης με το iPhone είχε χαρίσει και στον εαυτό του μια 40άρα 3D τηλεόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμβρόντητη είναι η κοινή γνώμη αλλά και η ακαδημαϊκή κοινότητα από τις αποκαλύψεις για το πανάκριβο iPhone που έκανε δωράκι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, στην Ναταλία Δραγούμη. Επιπλέον, όμως ο ανοιχτοχέρης αντιπρύτανης παρήγγειλε για τον εαυτό του και μια 40άρα ψηφιακή τηλεόραση μαζί με DVD player χρεώνοντας τα και πάλι στις...λειτουργικές ανάγκες του Αριστοτελείου.

Ειδικότερα σύμφωνα με τιμολόγιο-δελτίο αποστολής του καταστήματος Λογότυπος, με αριθμό 667, φαίνεται ότι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, κ. Παντής, λίγες μέρες μετά το iPhone-δωράκι στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου 2012 (αυτή είναι η ημερομηνία του τιμολογίου) παρέλαβε μια πανάκριβη τηλεόραση τεχνολογίας LED 3D 40 ιντσών καθώς και ένα DVD player, αμφότερα της εταρείας Samsung. H συνολική αξία της αγοράς ήταν 837,24 ευρώ, το τιμολόγιο κόπηκε στον κωδικό του ΑΠΘ με επωνυμία «ΑΠΘ-Λειτουργικές ανάγκες» αλλά όπως γράφει στις παρατηρήσεις, η παραλαβή έγινε στο σπίτι του αντιπρύτανη στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το τιμολόγιο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ