Το στήθος της Μαρίας Κορινθίου πάει διακοπές [εικόνες] - iefimerida.gr

Το στήθος της Μαρίας Κορινθίου πάει διακοπές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή ηθοποιός έχει φύγει για οικογενειακές διακοπές. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να ποστάρει όχι και τόσο family friendly φωτογραφίες από το πως περνάει ξαπλωμένη στην παραλία.

Το twitter είναι ένα εργαλείο δημοσιότητας που, στα λάθος χέρια, μπορεί να έχει καταστρεπτικά αποτελέσματα.Γιατί αλλιώς οφείλεις να το χρησιμοποιείς όταν είσαι η Καρντάσιαν (της οποίας το «μεροκάματο» εξαρτάται από το πόσο συχνά ποστάρει σέξι εικόνες της στους followers της) και αλλιώς όταν λέγεσαι Τζέσικα Σίμπσον και βγάζεις εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια πουλώντας φτηνά ρούχα σε επαρχιώτισσες.

Το στήθος της Μαρίας Κορινθίου πάει διακοπές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κάτι που σημαίνει ότι η Μαρία -για να επιστρέψουμε στο θέμα μας- θέλει συνειδητά να την αντιμετωπίσουμε ξανά ως sex symbol, όπως δηλαδή την γνωρίσαμε εξαρχής.Οπότε, περιμένουμε και συνεχή update από όποια παραλία βρεθεί στη συνέχεια.

Το στήθος της Μαρίας Κορινθίου πάει διακοπές [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Κορινθίου διακοπές twitpic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ