Οι «θλιμμένοι» γλουτοί της Ριάνα και η νεκρή γιαγιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι «θλιμμένοι» γλουτοί της Ριάνα και η νεκρή γιαγιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα μετά την κηδεία της πολυαγαπημένης της γιαγιάς, η Ριάνα βρέθηκε να παίζει ανέμελη με παιδικούς φίλους της στις ακτές της Καραϊβικής. Είναι και αυτός ένας τρόπος να ξεπερνάει κάποιος την θλίψη του. Σωστά;

«#grangranDOLLY‬ ξέρω ότι μου χαμογελάς, το νιώθω στις ακτίνες του ήλιου ‪#1Love‬ forever». Ένα από τα tweet της 24χρονης τραγουδίστριας που έγραψε την συγκεκριμένη μέρα στην θάλασσα.

Απόδειξη ότι την σκεφτόταν ενώ έπαιζε ανέμελη με τα κύματα, φροντίζοντας να δίνει παράλληλα στους παπαράτσι μια καλή λήψη από τους γλουτούς της.

Ίσως ακόμη και αυτό το «τούρλωμα», μόλις αισθανόταν ασυνείδητα την παρουσία φακού, να γινόταν ασυνείδητα.

Πάντα στην προσπάθεια της Ριάνα να «ξορκίσει» το κακό που την βρήκε καθώς, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper's Bazaar «Μου λείπουν τα οπίσθιά μου. Απλά εξαφανίστηκαν! Τα χρειάζομαι. Έχω στο μυαλό μου πως θέλω να είμαι, αλλά δεν μπορώ τώρα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι με το σώμα μου αυτό τον καιρό, αλλά τρώω τα πάντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ