«Στα περίπτερα» ο μυστικός μήνας του μέλιτος Γουίλιαμ και Κέιτ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Στα περίπτερα» ο μυστικός μήνας του μέλιτος Γουίλιαμ και Κέιτ [εικόνες]

«Στα περίπτερα» ο μυστικός μήνας του μέλιτος Γουίλιαμ και Κέιτ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για 15 ολόκληρους μήνες να μην είχε δημοσιευθεί ούτε μία φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, και το παλάτι να αισθανόταν... ιδιαίτερα υπερήφανο για αυτό, ήρθε, όμως, ένα αυστραλιανό περιοδικό για να τους τη.... χαλάσει και να τις δώσει στη δημοσιότητα!

Το ζευγάρι, μετά τον υπέρλαμπρο γάμο που είχε κοστίσει εκατοντάδες εκ. ευρώ, δραπέτευσε σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα. Και μπορεί να προσπάθησαν να μην δώσουν στόχο, αλλά, πώς να το κάνουμε... είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ,Κέιτ και δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να περάσουν απαρατήρητοι.

Οι «top secret» φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος δημοσιεύτηκαν πρόσφατα από αυστραλιανό περιοδικό, προκαλώντας αναστάτωση στο παλάτι και στο ζευγάρι, το οποίο δήλωσε συγκλονισμένο και προδομένο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ