Από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε - iefimerida.gr

Από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε

Από υπερβολική δόση χαπιών πέθανε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 36χρονου, Σαγκ Σταλόνε, γιο του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, οφείλεται σε υπερβολική δόση χαπιών.

Στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχαν πολλά συνταγογραφημένα μπουκάλια, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Σιλβέστερ Σταλόνε ανέφερε ότι ο ηθοποιός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πενθεί για τον χαμό του παιδιού του.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός» ανέφερε.

Αλλά και οι φίλοι του Σαγκ πάντως, κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο νέο ο οποίος δεν είχε χωρίς τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, ανέφεραν ότι το τελευταίο καιρό είχε πολύ καλή διάθεση, εργαζόταν πάνω σε νέες παραγωγές, ενώ σχεδίαζε να παντρεύει.

O 36 ετών Σαγκ είχε συμμετάσχει σε ταινίες του πατέρα του όπως τα Ρόκυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ