Ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις από Ιάπωνες αξιωματούχους - iefimerida.gr

Ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις από Ιάπωνες αξιωματούχους

Ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων από Ιάπωνες αξιωματούχους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων επέδειξαν ιάπωνες αξιωματούχοι κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν με τον έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε τον κοινοβουλευτικό υφυπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας, Ryuji Yamane και τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Hiroshi Toda, με τους οποίους συναντήθηκε, για τα μέτρα που θα πάρει η χώρα μας, προκειμένου να επαναφέρει σε τροχιά την οικονομία και το πρόγραμμα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως «οι ιάπωνες αξιωματούχοι έδειξαν ενδιαφέρον για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και προσβλέπουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία».

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, οι ιάπωνες εξήγησαν πως -το τελευταίο διάστημα έχει δώσει 70 δισ. δολάρια στο ΔΝΤ και στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), προκειμένου να ξεπεραστεί η ευρωπαϊκή κρίση, ως εκ τούτου πρέπει να γνωρίζουν ότι τα χρήματα που δίνουν πιάνουν τόπο. Για το λόγο αυτό ο υπουργός Οικονομικών τους παρουσίασε το πρόγραμμά και τους ενημέρωσε και για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ