Οι… Γερμανοί μας βάζουν χέρι και για τις πορείες! - iefimerida.gr

Οι… Γερμανοί μας βάζουν χέρι και για τις πορείες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H γερμανική Bild, που στο παρελθόν μετρούσε τα ούζα που πίνουν εν μέσω κρίσης οι «ανεύθυνοι Έλληνες» στο Γκάζι, τώρα επανέρχεται δυναμικά και μας βάζει χέρι και για τις πορείες που θεωρεί ότι κοστίζουν ακριβά!

Τις χθεσινές διαδηλώσεις στην Ελλάδα, σχολιάζει με τον δικό της τρόπο η γερμανική εφημερίδα Bild.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της, οι απεργίες κοστίζουν στην Ελλάδα τουλάχιστον 11 δισεκατομμύρια ευρώ!

«Η χώρα τους βουλιάζει αλλά οι Έλληνες συνεχίζουν να διαδηλώνουν. Η χθεσινή γενική απεργία ήταν η ένατη αυτού του έτους: Με εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, οι απεργίες κόστισαν μόνο το περασμένο έτος 11 δισεκατομμύρια ευρώ», σχολιάζει μεταξύ άλλων η Bild.

Μάλιστα, η Bild δεν σταματά εκεί, αφού βάζει στο μικροσκόπιο οποιαδήποτε δαπάνη του ελληνικού κράτους θεωρεί πολυτέλεια και εστιάζει στη σπατάλη της επένδυσης για τη δημιουργία πίστας αγώνων στην Αχαΐα «χρήματα όμως για πολυτελή σχέδια υπάρχουν: χθες έγινε γνωστό ότι στην Πάτρα αναμένεται να χτιστεί μια πίστα Φόρμουλα-1, αξίας 94 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα τα οποία θα προέρχονται από το κράτος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ