«Μαγική» δήλωση: Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με έδερνε από... αγάπη - iefimerida.gr

«Μαγική» δήλωση: Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με έδερνε από... αγάπη

 «Μαγική» δήλωση: Όταν ήμουν μικρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την παιδική του ηλικία, τη σχέση με τη μητέρα του και το ξύλο που έτρωγε όταν ήταν μικρός, μίλησε στην Όπρα Γουίνφρι ο διάσημος μάγος, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Μεταξύ άλλων, ο μάγος δήλωσε: «Αγαπώ τη μητέρα μου, αγαπώ την ανάμνησή της, αλλά υπήρξε μια περίοδος που δεν τα πηγαίναμε καθόλου καλά. Η μητέρα μου είχε μια ζώνη με μεταλλικά κομμάτια και με έδερνε με αυτή, αφήνοντάς μου σημάδια. Πονούσε πραγματικά πολύ. Με έδερνε για μικρά και μεγάλα πράγματα - ήταν μια πολύ οδυνηρή εμπειρία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σήμερα βέβαια τα πράγμα τα είναι εντελώς διαφορετικά. Πρέπει να επηρεάζουμε τα παιδιά μας, να τα πείθουμε. Αλλά μέχρι τη δική μου γενιά, το ξύλο ήταν κάτι συνηθισμένο. Δεν πιστεύω ότι η μητέρα μου ήθελε να με δέρνει. Το έκανε από αγάπη. Ήθελε να κάνω μια καριέρα που θα μπορεί να θρέψει όλη την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ