Χατζηδάκης: Η ρευστότητα να πάει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Η ρευστότητα να πάει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Χατζηδάκης: Η ρευστότητα να πάει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άμεση απλοποίηση των διαδικασιών ένταξης επιχειρήσεων στο ΕΣΠΑ κατ' εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μετά την συνάντησή που είχε με τον Επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν είπε πως «η ρευστότητα πρέπει να πάει στους τελικούς αποδέκτες που δεν είναι άλλοι από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Αναφορικά με τα μεγάλα έργα των αυτοκινητόδρομων, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι η κυβέρνηση ευελπιστεί να πετύχει μια πρώτη συμφωνία με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες, ενώ στόχος είναι να έχει επιτευχθεί οριστική λύση έως τα τέλη του έτους.

Από την πλευρά του ο επίτροπος Χαν, εξέφρασε τη δέσμευση του για άρση της διστακτικότητας που διακατέχει την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων προκειμένου να συνεισφέρει στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ