Ηρωική πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro - iefimerida.gr

Ηρωική πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro

Ηρωική πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελικό του Euro
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ηλικίας κάτω των 19 ετών προκρίθηκε η Εθνική Νέων, αφού επικράτησε 2-1 της Αγγλίας στην παράταση.

Οι διεθνείς παρότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 42', λόγω αποβολής του Καπίνο (υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο αντικαταστάτης του Διούδης) κατάφεραν να επικρατήσουν της Αγγλίας και έτσι θα δώσουν το παρόν στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή την Ισπανία.

Για την Εθνική Ελλάδος το σκορ άνοιξε ο Μπουγαΐδης με κεφαλιά στο 38'. Στο 50' ισοφάρισε ο Αφόμπε, ενώ το θρίαμβο για την Ελλάδα σφράγισε στην παράταση (107') ο Λυκογιάννης.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (71' Μπουχαλάκης), Κατίδης (104' Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (45'+2' Διούδης)

Στον πάγκο: Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Βούζας.

Αγγλία (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστον, Ντάιερ (57' Γκάρμπουτ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσάλομπαχ, Μπεραΐνο (76' Ρέντμποντ), Χολ, Αφόμπε, Λάντστραμ (90' Θορν).

Στον πάγκο: Ρίπλεϊ, Κόουντι, Κέιν, Χόουπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ