Τον πείραξε η ζέστη: Παρουσιαστής χαρακτήρισε την Παπαρήγα fashion icon - iefimerida.gr

Τον πείραξε η ζέστη: Παρουσιαστής χαρακτήρισε την Παπαρήγα fashion icon

Τον χτύπησε η ζέστη κατακέφαλα: Παρουσιαστής χαρακτήρισε την Παπαρήγα fashion ic
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό έδωσε δημοφιλής Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο στυλ της Αλέκας Παπαρήγα, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα fashion icon.

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ!, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στην ερώτηση ότι στη φετινή σεζόν η γγ του ΚΚΕ σχολιάστηκε ιδιαιτέρως μέσα από την εκπομπή «Δέστε τους», λέγοντας: «Η Αλέκα Παπαρήγα είναι fashion icon. Πιστεύω ότι τη βοηθήσαμε πολύ στο image της. Πραγματικά ανέβασε τον πήχη».

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι όντως η εικόνα της κ. Παπαρήγα ήταν βελτιωμένη σε κάποιες εμφανίσεις της, ο Νίκος είπε: «Α, χαίρομαι πολύ που το αναγνωρίζει κάποιος αυτό. Χαίρομαι που τη βοηθήσαμε να βελτιωθεί. Ποιά Χάιντι Κλουμ;».

Φυσικά, όλα αυτά ο Μουτσινάς δεν τα εννοούσε – ελπίζουμε τουλάχιστον – αλλά τα είπε στο πλαίσιο του χιούμορ που τον διακρίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ