Τα κρυφά τηλεφωνήματα της Χολμς στην Κίντμαν πριν τον χωρισμό - iefimerida.gr

Τα κρυφά τηλεφωνήματα της Χολμς στην Κίντμαν πριν τον χωρισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν ξέρει τον Τομ Κρουζ και τον τρόπο που σκέφτεται καλύτερα από την -επί 11 χρόνια σύζυγό του- Νικόλ Κίντμαν. Αυτό σκέφτηκε και η Χολμς που στράφηκε στην Αυστραλέζα σταρ για συμβουλές για το πως μπορεί να σώσει το μυαλό της και την κόρη της.

«Έχουν μιλήσει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Η Νικόλ έχει δώσει πολύ κουράγιο στην Χολμς για να προχωρήσει αυτό που είχε στο μυαλό της, λέγοντάς της πως και εκείνη έχει περάσει τα ίδια. Και ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Οι δυο τους έχουν υπάρξει φίλες από την αρχή του γάμου της Κέιτι με τον Τομ, όταν και μιλούσαν με αφορμή τα δυο υιοθετημένα παιδιά της Κίντμαν -και τα δυο οπαδοί της Σαεντολογίας- που έχουν μείνει με τον πατέρα τους».

Τα κρυφά τηλεφωνήματα της Χολμς στην Κίντμαν πριν τον χωρισμό | iefimerida.gr 0

Αυτό αποκαλύπτει πηγή κοντά στο ζεύγος Κρουζ-Χολμς στο περιοδικό Us Weekly. Εκεί που υπονοείται σαφώς ότι η Κίντμαν βοήθησε στο να διαμορφώσει η Χόλμς την στρατηγική εξόδου της.

Ουσιαστικά αυτό που η Νικόλ φέρεται να είπε στην Κέιτι είναι να προσέξει να μην καταλήξει όπως εκείνη, που δεν βλέπει σχεδόν ποτέ τα δυο παιδιά που είχε υιοθετήσει μαζί με τον Τομ.

Τα κρυφά τηλεφωνήματα της Χολμς στην Κίντμαν πριν τον χωρισμό | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ