Η Παπαβασιλείου με κόκκινο ολόσωμο στην Σύρο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Παπαβασιλείου με κόκκινο ολόσωμο στην Σύρο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για το αντρικό κοινό η Έλενα Παπαβασιλείου να αποτελεί de facto sex symbol, αλλά η ίδια προσέχει πολύ τις φωτό που ανεβάζει σε twitter και facebook. Για αυτό και κάνει εντύπωση η απόφασή της να ποστάρει την συγκεκριμένη φωτό από την Σύρο, από όπου και κάνει εδώ και μέρες την ραδιοφωνική της εκπομπή μαζί με τον Βαγγέλη Περρή.

H εξήγηση στο γιατί η σέξι παρουσιάστρια αποφάσισε να τουιτάρει την συγκεκριμένη φωτό ίσως να κρύβεται στο χρώμα του μαγιό που φοράει.

Η Παπαβασιλείου με κόκκινο ολόσωμο στην Σύρο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Βλέπετε το κόκκινο του αίματος θυμίζει το αντίστοιχο που φορούσε στην φωτογράφηση της στο Nitro τον περασμένο Δεκέμβριο. Ένα χρώμα που, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, της πάει πάρα πολύ.

Η Παπαβασιλείου με κόκκινο ολόσωμο στην Σύρο [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Το μόνο «πρόβλημα» είναι ότι όταν οι λουόμενοι στην Σύρο βλέπουν μια τόσο εντυπωσιακή ξανθιά να φοράει ένα τόσο κόκκινο μαγιό, είναι δεδομένο ότι στο μυαλό τους έρχεται το Baywatch. Αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο η Έλενα είναι εκπαιδευμένη στο να δίνει το φιλί της ζωής.

Η Παπαβασιλείου με κόκκινο ολόσωμο στην Σύρο [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ