Υπέκυψε απο πνευμονία το νεογέννητο γιγάντιο πάντα της Κίνας - iefimerida.gr

Υπέκυψε απο πνευμονία το νεογέννητο γιγάντιο πάντα της Κίνας

Υπέκυψε απο πνευμονία το νεογέννητο γιγάντιο πάντα της Κίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρό πάνω στη κοιλιά της μητέρας του βρέθηκε το νεογέννητο γιγάντιο πάντα που γεννήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ζωολογικό κήπο του Ουένο στο κέντρο του Τόκιο και ήταν το πρώτο που γεννήθηκε εδώ και 24 χρόνια.

Το μικρό υπέκυψε σε πνευμονία και παρά τις μαλάξεις που του έκαναν στην καρδιά δεν κατάφερε να επιβιώσει.

«Οι φύλακες βρήκαν το μωρό ξαπλωμένο ανάσκελα πάνω στο στομάχι της μητέρας του, της Σιν Σιν, και διαπίστωσαν ότι η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπάει», εξήγησαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου

Ο ζωολογικός κήπος του Τόκιο, ενοικίασε πέρσι από την Κίνα τους γονείς του μικρού, την Σιν Σιν και τον σύντροφό της Ρι Ρι, έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ετησίως και όταν γεννήθηκε το μωρό τη περασμένη εβδομάδα, το θεώρησαν ως σημάδι καλής τύχης και ευημερίας στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αφού στην Κινέζικη παράδοση τα γιγάντια πάντα είναι αγγελιαφόροι φιλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ