Γ.Παναγιωτακόπουλος: "Η κυβέρνηση είναι άτολμη και αναποτελεσματική" - iefimerida.gr

Γ.Παναγιωτακόπουλος: "Η κυβέρνηση είναι άτολμη και αναποτελεσματική"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί για άλλη μια φορά με δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Καλεί παράλληλα τον Γιώργο Παπανδρέου να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό της, αντικαθιστώντας τους 'yes men' με έμπειρα και ικανά στελέχη.

Σε μία σκληρή ανακοίνωση, υπό τον τίτλο «Τώρα είναι η πιο κρίσιμη ώρα. Όλοι κρίνονται», ο πρώην συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για μια χώρα που περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές της μεταπολιτευτικής περιόδου, με την απογοήτευση και την ανασφάλεια για το αύριο να κυριαρχούν μεταξύ των συναισθημάτων των πολιτών. «Η κυβέρνηση εμφανίζεται άτολμη, φοβική και αναποτελεσματική, χωρίς συλλογικότητα, χωρίς σχέδιο εξόδου από την κρίση, απέναντι στις συνθήκες που διαμορφώνουν ακόμα και οι δικές της λανθασμένες πολιτικές», σημειώνει, χωρίς να ξεφεύγουν από την κριτική του και οι τελευταίες, ηχηρές 'παραφωνίες' μεταξύ των υπουργών. «Υπουργοί αντί να ασχολούνται με την επίλυση των κρίσιμων θεμάτων, αγωνιούν για το 'εγώ' τους και θυσιάζουν την αποτελεσματικότητα στο βωμό της επικοινωνιακής πολιτικής. Ξεχνούν φαίνεται ότι δεν κρίνονται ατομικά αλλά συνολικά σαν κυβέρνηση», σημειώνει, παρομοιάζοντας την τελευταία ως 'φτερό' στον άνεμο των πιέσεων των ισχυρών της Ευρώπης και της τρόικας.

Κατηγορώντας ουσιαστικά τη σημερινή κυβέρνηση ως υπαίτια για την υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας, ο κ.Παναγιωτακόπουλος, ζητά από τον πρωθυπουργό να αλλάξει την ηγετική ομάδα που αποδεικνύεται 'κατώτερη των περιστάσεων', όπως λέει. «Οφείλει να συγκροτήσει κυβέρνηση διαχείρισης και εξόδου από την κρίση, με έμπειρα, ικανά, αποτελεσματικά στελέχη που έχουν αρχές και ιδεολογία που μπορούν να στηρίξουν σκληρές και αποφασιστικές διαπραγματεύσεις», λέει, ζητώντας εμμέσως όσα υποστηρίζει και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του, να φύγουν δηλαδή τα 'καλά παιδιά' και να αναλάβουν άνθρωποι που 'μπορούν να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι'...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ