Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τα windows 8 για υπολογιστές, και tablet. Από τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι επίσης διαθέσιμα και τα πρώτα συστήματα με Windows RT -την ειδική έκδοση των Windows 8 για tablet με διαφορετική κατασκευή από αυτή των προσωπικών μας υπολογιστών.

Στους κατασκευαστές υπολογιστών, τα Windows 8 καταφτάνουν την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και θα κυκλοφορήσουν σε 109 γλώσσες σε 231 αγορές παγκοσμίως.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την Τάμι Ρέλερ, επικεφαλής μάρκετινγκ των Windows, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου για τους συνεργάτες της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ανακοινώνει επισήμως την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8. Ως τώρα, η κυκλοφορία τους ήταν προγραμματισμένη «κάποια στιγμή το φθινόπωρο».

H Microsoft έχει ανακοινώσει επίσης διάφορα ελκυστικά προγράμματα αναβάθμισης ακόμα και από τα Windows XP (αντί 40 δολαρίων), ενώ έχει συνάψει συμφωνία με τους κατασκευαστές υπολογιστών ώστε όσοι αγοράσουν τώρα υπολογιστή με Windows 7 να δικαιούνται αναβάθμιση στα Windows 8 Pro με κόστος μόλις 15 ευρώ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα Windows RT και τις διαφορές τους από τα Windows 8

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ