Πέντε είδη μαύρης μπύρας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέντε είδη μαύρης μπύρας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε [εικόνες]

Πέντε είδη μαύρης μπύρας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κουτάκια μπύρας είναι χρήσιμα για την επιβίωση κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μετά το ηλιοβασίλεμα, θα θέλετε κάτι πιο ουσιαστικό να σας δροσίσει τη νύχτα. Σας προείνουμε τις πέντε δημοφιλέστερες μαύρες μπίρες, ιδανικές για να «βρέξετε» τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

1.Stone Smoked Porter
Η καπνιστή αυτή μπίρα,περιέχει αποξηραμένο κριθάρι και παρασκευάζεται στη Βρετανία με τοην ίδια μέθοδο που παρασκευάαζεται το Ουίσκι. Είναι ιδανική για βραδιές κάμπινγκ γύρω απο τη φωτιά, ενω συνδυάζεται τέλεια με ψητό κρέας.
5,9% αλκόολ

2.Weihenstephaner Korbinian
Κατασκευάστηκε πρώτη φορά από μοναχούς τη διάρκεια της Σαρακοστής το 1040 μΧ. Βασίζεται στην παλιά συνταγή στην οποία απαγορευόταν το σιτάρι. Είναι ιδανική για να συνοδεύσει το δείπνο.
7,4% αλκόολ

3.North Coast Old Rasputin
Οι δυνατοί άντρες της Ρώσικης αυτοκρατορίας, έπιναν πολύ αλκόολ για να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες της ναυτιλίας του 18ου αιώνα. Η συγκεκριμένη μπίρα έχει πάρει μία βαθμολογία 75 στις διεθνείς μονάδες πίκρυνσης και είναι ικανή να κάνει τον Τσάρο να πετάξει την Ushanka του.
9% αλκόολ

4.Mikkeller Beer Geek Brunch (Weasel)
Δημιουργήθηκε στο υπόγειο ενός Δανού Φυσικού, αυτή η εξαιρετική και πολύ δυνατή μπύρα γίνεται με ένα σπάνιο είδος βιετναμέζικου καφέ.
10,9% αλκόολ

5.Lost Abbey Deliverance Ale
Είναι ουσιαστικά μία μίξη από δύο μπύρες, μία που ψήνεται σε βαρέλια του κονιάκ και μία στου μπέρμπον. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αιθανόλη και πικρά οξέα Άλφα.
12,5% αλκόολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ